Sveriges Konsulat i Montréal, KanadaVerifierad information om Sveriges konsulat i Montréal, inklusive adress, telefonnummer och e-postadress, och information om vem som är chef för konsulatet och kontorstid.

Kontaktuppgifter  Kontaktuppgifter
Visum och pass  Visum och pass
Konsulära tjänster  Konsulära tjänster

Senast uppdaterad 28 augusti 2022

Uppdatera check

Sveriges konsulat har bekräftat informationen på denna sida är korrekt

Sveriges honorära Konsulat i Montréal, Kanada

Adress

  • 800 Victoria Square, Suite 3500
    Montreal, QC H4Z 1E9
    Kanada

Uppdragschef

Jocelyn Auger, honorärkonsul


Ansvarig myndighet

Sveriges ambassad i Ottawa

Karta över Sveriges Konsulat i MontréalKontaktuppgifter för Sveriges Konsulat i Montréal

Sveriges konsulat i Montréal ligger på 800 Victoria Square, Suite 3500 och kan kontaktas per telefon på 514-657-2768 samt via e-post på montreal@swedishconsulates.ca. Sveriges konsulat i Montréal är underställt Sveriges ambassad i Ottawa.

Konsulatets Öppettider

Konsulatet är öppen vardagar enligt överenskommelse. Representationen kan vara stängd på helgdagar. Kontakta konsulatet för att bekräfta öppettider.

Visum, pass och konsulära tjänster

Sveriges konsulat i Montréal kan möjligen tillhandahålla såväl konsulärt bistånd till medborgare från Sverige, men notera att honorära konsulat vanligtvis erbjuder begränsade konsulära tjänster som konsulära tjänster. Konsulatet kan möjligtvis hjälpa till med följande konsulära tjänster:

image Visumtjänster
image Passtjänster
image Notarietjänster och legalisering
image Folkbokföring
image Resedokument för nödsituationer

Kontakta konsulatet direkt för att bekräfta om de erbjuder dessa tjänster. Kontakta eventuellt också konsulatets ansvarig myndighet, Sveriges ambassad i Ottawa, för frågor om konsulära tjänster och bistånd.

Visumregler till Sverige

Medborgare från Kanada behöver inget turistvisum för att resa in i Sverige. Kontakta Sveriges konsulat i Montréal direkt för information om deras visumtjänster.

Inget visum krävs för medborgare från Kanada att resa in i Sverige.


Sverige i Kanada

Förutom konsulatet i Montréal har Sverige nio andra representationer i Kanada. Dessa representationer innefattar en ambassad i Ottawa och konsulat i Calgary, Edmonton, Halifax, Québec, Regina, Toronto, Vancouver och Winnipeg.

Kanada i Sverige

Kanada har två representationer i Sverige. Dessa representationer innefattar en ambassad i Stockholm och ett konsulat i Göteborg.

Sverige och Kanada utomlands

Sveriges konsulat i Montréal är en av 647 utländska representationer i Kanada, och en av 85 utländska representationer i Montréal. Se mer på Ambassadsidan för Kanada. Konsulatet i Montréal är en av Sveriges 455 diplomatiska och konsulära representationer utomlands. Se mer på Ambassadsidan för Sverige.