Rumäniens Konsulat i Kristianstad, SverigeVerifierad information om Rumäniens konsulat i Kristianstad, inklusive adress, telefonnummer och e-postadress, och information om vem som är chef för konsulatet och kontorstid.

Kontaktuppgifter  Kontaktuppgifter
Visum och pass  Visum och pass
Konsulära tjänster  Konsulära tjänster

Senast uppdaterad 5 december 2022
Rumäniens representationer i grannländer
Populära representationer i Kristianstad

Uppdatera check

Rumäniens konsulat har bekräftat informationen på denna sida är korrekt

Rumäniens honorära Konsulat i Kristianstad, Sverige

Adress

  • Tredenborgs Vägen 16
    292 34 Sölvesborg
    Sverige

Uppdragschef

Olivia Costea, honorärkonsul


Ansvarig myndighet

Rumäniens ambassad i Stockholm

Karta över Rumäniens Konsulat i KristianstadKontaktuppgifter för Rumäniens Konsulat i Kristianstad

Rumäniens konsulat i Kristianstad ligger på Tredenborgs Vägen 16 och kan kontaktas per telefon på 70 54 79 597 samt via e-post på oliviacostea@yahoo.com. Rumäniens konsulat i Kristianstad är underställt Rumäniens ambassad i Stockholm.

Konsulatets Öppettider

Konsulatet är öppen vardagar enligt överenskommelse. Representationen kan vara stängd på helgdagar. Kontakta konsulatet för att bekräfta öppettider.

Visum, pass och konsulära tjänster

Rumäniens konsulat i Kristianstad kan möjligen tillhandahålla såväl konsulärt bistånd till medborgare från Rumänien, men notera att honorära konsulat vanligtvis erbjuder begränsade konsulära tjänster som konsulära tjänster. Konsulatet kan möjligtvis hjälpa till med följande konsulära tjänster:

image Visumtjänster
image Passtjänster
image Notarietjänster och legalisering
image Folkbokföring
image Resedokument för nödsituationer

Kontakta konsulatet direkt för att bekräfta om de erbjuder dessa tjänster. Kontakta eventuellt också konsulatets ansvarig myndighet, Rumäniens ambassad i Stockholm, för frågor om konsulära tjänster och bistånd.

Visumregler till Rumänien

Medborgare från Sverige behöver inget turistvisum för att resa in i Rumänien. Kontakta Rumäniens konsulat i Kristianstad direkt för information om deras visumtjänster.

Inget visum krävs för medborgare från Sverige att resa in i Rumänien.


Rumänien i Sverige

Förutom konsulatet i Kristianstad har Rumänien tre andra representationer i Sverige. Dessa representationer innefattar en ambassad i Stockholm och konsulat i Malmö och Visby.

Sverige i Rumänien

Sverige har två representationer i Rumänien. Dessa representationer innefattar en ambassad i Bukarest och ett konsulat i Timisoara.

Rumänien och Sverige utomlands

Rumäniens konsulat i Kristianstad är en av 337 utländska representationer i Sverige, och en av två utländska representationer i Kristianstad. Se mer på Ambassadsidan för Sverige. Konsulatet i Kristianstad är en av Rumäniens 350 diplomatiska och konsulära representationer utomlands. Se mer på Ambassadsidan för Rumänien.