Danmarks Generalkonsulat i Malmö, SverigeVerifierad information om Danmarks generalkonsulat i Malmö, inklusive adress, telefonnummers och e-postadress, och information om vem som är chef för generalkonsulatet, kontorstid och konsulära tjänster som beskickningen erbjuder.

Kontaktuppgifter  Kontaktuppgifter
Visum och pass  Visum och pass
Konsulära tjänster  Konsulära tjänster

Senast uppdaterad 1 november 2022

Uppdatera check

Danmarks generalkonsulat har bekräftat informationen på denna sida är korrekt

Danmarks honorära Generalkonsulat i Malmö, Sverige

Adress

  • c/o Advokatfirman Lindahl
    Studentgatan 6
    211 38 Malmö
    Sverige

Uppdragschef

Johan Tollgerdt, honorärgeneralkonsul


Ansvarig myndighet

Danmarks ambassad i Stockholm

Karta över Danmarks Generalkonsulat i MalmöKontaktuppgifter för Danmarks Generalkonsulat i Malmö

Danmarks generalkonsulat i Malmö ligger på Studentgatan 6 och kan kontaktas per telefon på (0) 723 57 14 10 och (0) 702 07 66 48 samt via e-post på malmo@umgate.dk. Danmarks generalkonsulat i Malmö är underställt Danmarks ambassad i Stockholm.

Generalkonsulatets Öppettider

Generalkonsulatet är öppen vardagar 10.00-11.30. Representationen kan vara stängd på helgdagar. Kontakta generalkonsulatet för att bekräfta öppettider.

Visum, pass och konsulära tjänster

Danmarks generalkonsulat i Malmö erbjuder konsulärt bistånd till medborgare från Danmark som behöver skydd eller hjälp i Sverige. Dessutom erbjuder generalkonsulat konsulär bistånd till resenärer som planerar att besöka Danmark. Generalkonsulatet erbjuder följande konsulära tjänster:

Passexpedition

Visumregler till Danmark

Medborgare från Sverige behöver inget turistvisum för att resa in i Danmark. Kontakta Danmarks generalkonsulat i Malmö direkt för information om deras visumtjänster.

Inget visum krävs för medborgare från Sverige att resa in i Danmark.


Danmark i Sverige

Förutom generalkonsulatet i Malmö har Danmark 13 andra representationer i Sverige. Dessa representationer innefattar en ambassad i Stockholm och konsulat i Falkenberg, Falun, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Kalmar, Luleå, Umeå, Visby, Växjö och Östersund.

Sverige i Danmark

Sverige har åtta representationer i Danmark. Dessa representationer innefattar en ambassad i Köpenhamn och konsulat i Ålborg, Århus, Esbjerg, Helsingör, Nykøbing Falster, Odense och Rønne.

Danmark och Sverige utomlands

Danmarks generalkonsulat i Malmö är en av 337 utländska representationer i Sverige, och en av 38 utländska representationer i Malmö. Se mer på Ambassadsidan för Sverige. Generalkonsulatet i Malmö är en av Danmarks 505 diplomatiska och konsulära representationer utomlands. Se mer på Ambassadsidan för Danmark.